Curatatorie haine Bucuresti

La Umeras va ofera, in cadrul serviciului de curatatorie si spalatorie haine, experienta sa desavarsita care se materializeaza in profesionalism si seriozitate.

Curatarea chimica ecologica se mai numeste si curatare uscata. Dar nu lasati termenul sa va pacaleasca. De fapt, noi ii mai spunem si curatare uscata si  este un proces complex de spalare cu solventi, in masini speciale de ultima generatie. (nu incercati asta acasa)

Acest procedeu este folosit in special pentru textilele delicate care, in contact cu apa, isi schimba dimensiunile sau cum se spune popular, intra la apa ori culorile isi pierd din intensitate.

Indiferent de tipul de curatare ales, hainele trec printr-un proces de predetasare care implica aplicarea unei substante chimice speciale pe material. Aceasta are rolul de a inmuia tesatura, tocmai pentru a actiona asupra petei inainte ca aceasta sa intre in masina de spalat. Practic, petele nu mai au nicio sansa si sunt obligate sa se desparta de mult indragitele sale haine.

Spalarea umeda sau “wet cleaning” este alternativa eco a curatatoriei chimice. Aceasta metoda utilizeaza apa si detergent lichid de inalta calitate.

Ceea ce face ca serviciul de curatatorie sa fie cu adevarat special este de fapt ridicarea si livrarea la domiciliu inclusa in pretul curatarii hainelor. Ca sa nu pierzi timp nici macar pe drum.

*Sau suna la 0752.863.727 pentru a face o comanda. Venim in cel mai scurt timp posibil, iti ridicam hainele de oriunde din Bucuresti, dupa care ti le aducem ca noi.

Cat dureaza?

24 ore sau 4 ore (+50%)

Cat costa?

de la 13,9 lei/articol

Bonus

Colectare si livrare gratuita*